woensdag 4 januari 2012

Wens lampionnen

Ik had 32 wens lampionnen gekocht voor Caroline en meegenomen naar Zwitserland, voor elk levensjaar 1. De eerste lampion die we de lucht in hebben gelaten heb ik beschreven. De rest hebben we wit gelaten. Helaas moesten we na 10 lampionnen stoppen omdat het weer omsloeg. Dus de andere 22 heeft ze nog tegoed.

 Zie het filmpje voor hoe de eerste beschreven lampion wegzweefde....

 

5 opmerkingen:

 1. Beste Janwillem,

  Ik vind je foto's, filmpjes en verhalen prachtig!
  Karin en jij zijn zo verweven met elkaar, dat voel je in ieder woord en ieder beeld.

  Bedankt voor deze blog!

  Eva van Zuiden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love, Light, Air...Darkness. A perfect expression. So beautiful.

  ~Jazz

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sluit me aan bij Eva.
  Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 4. JW geen woorden, kippenvel kreeg ik bij het zien van het filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen