donderdag 17 oktober 2013

Stampot bij J en M

Ik ben gisteren weer verwend door M met een overheerlijke stamppot. Het is altijd super gezellig. Ik heb met J over auto's gehad, over zijn voortgang op het eternal kluswerk en met M gebabbeld over werk issues en over welke coole dingen ze nu weer aan het plannen is. Ik heb thee gekregen om sneller van mijn verkoudheid af te krijgen. Hmm lekker hoor. J heeft mij weer wat bijgeleerd over muziek uit de sixties en tips gegeven hoe om te gaan met de problemen die komen als je heel populair bent ;-) Verder heb ik geleerd over hoe het toch (officieel) komt dat de tijd steeds sneller lijkt te gaan als je ouder wordt. M heeft mij als altijd weer goede tips gegeven voor leuke series (Top of the lake!). Kortom super gezellig, als vanouds. Alleen nu zonder Caroline.

Ik hoop dat de traditie, gestart met ons vieren, nog lekker lang door gaat.
If there is something that I might find
Look around corners
Try to find peace of mind I say
Where would you go if you were me
Try to keep a straight course not easy
Somebody special looking at me
A certain reaction we find
What should it try to be I mean
If there are many
Meaning the same
Be specific just a game
I would do anything for you
I would climb mountains
I would swim all the oceans blue
I would walk a thousand miles
Reveal my secrets
More than enough for me to share
I would put roses round our door
Sit in the garden
Growing potatoes by the score
Shake your hair girl with your ponytail
Takes me right back (when you were young)
Throw your precious gifts into the air
Watch them fall down (when you were young)
Lift up your feet and put them on the ground
You used to walk upon (when you were young)
Lift up your feet and put them on the ground
The hills were higher (when we were young)
Lift up your feet and put them on the ground
The trees were taller (when you were young)
Lift up your feet and put them on the ground
The grass was greener (when you were young)
Lift up your feet and put them on the ground
You used to walk upon (when you were young)

ps het was niet alleen stampot:

maar ook een koninklijk dessert:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten