woensdag 2 april 2014

Samen strijden tegen kanker


De stichting http://www.samenstrijdentegenkanker.nl/ heeft op 30 maart een spinning marathon georganiseerd. De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede van het UMCG kanker research fonds het het KWF.

Ik deed mee met het DUO team om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek tegen kanker en om Caroline te herdenken.

Het thema van de dag was "Helden". Elk uur had een eigen invulling en om 15:00 was het tijd voor "Heroes of Dance". Toen dit uur begon heb ik verteld over Caroline en haar gevecht tegen kanker. Ik sloot mijn verhaal af met dat ik nog veel meer woorden had, maar dat ik die woorden op het dancenummer "Adagio for Strings"  van Tiesto had gezet. Een van de favoriete spinningsnummers van Caroline. Ik heb vaak met haar op dit nummer gespint.
Het filmpje was opgenomen in de spinningprogrammering.
Tijdens het nummer kwamen de DUO teamleden bij mij staan om extra kracht bij het nummer te zetten. Erg bijzonder vond ik dit. Het gaf mij een enorme energy boost om nog harder te fietsen.

3 opmerkingen:

  1. Hallo Jan Willem, na bijna 6 jaar kom ik terecht op het herdenkingsblog van Caroline, waarom? ik heb geen idee. snel zoeken naar 2016, en daar staat je clip, ik heb hem ademloos terug gekeken. Ik ben nog steeds diep onder de indruk en heb kippenvel als ik er aan terug denk. Ik hoop dat het goed met je gaat! groet, Jan Willem Gispen

    BeantwoordenVerwijderen