donderdag 26 juni 2014

25-06-1979

Gisteren zou Caroline 35 zijn geworden. Natuurlijk hebben we daarbij stil gestaan. In familiekring hebben we een borrel gedronken en een hapje gegeten. In de avond kwamen vrienden en de volledige HBES crew. We hebben geproost met heerlijke champagne van Arnold terwijl de foto van Caroline ook in de kring stond.

Onder het genot van de heerlijke champagne hebben we veel herinneringen opgehaald. We hebben zelfs nog even de beruchte G-Star jas van de kapstok gehaald waar tijdens de huwelijksreis dikke 200 km voor is omgereden. We hebben de beruchte verjaardagen van Caroline even  weer haarfijn doorgesproken, maar ook bijvoorbeeld de kroeg van Klaas acties en de bijzonder grappige en stoere sportieve prestaties van Caroline.

Het was fijn om samen even weer extra veel aan Caroline te denken. De tijd gaat snel, ze is alweer 2,5 jaar uit ons midden, poe dat klinkt lang.

De herinneringen blijven springlevend, ze was namelijk een lieve, inspirerende en vrolijke vrouw die mensen raakte met haar zijn. Een vrouw die je nooit vergeet, en dat is fijn.

Janwillem
1 opmerking: