donderdag 18 november 2021

Zonnetje

Lieve Caroline, 

 

Het zonnetje schijnt vandaag uitbundig. Het is 10 jaar geleden dat je bent overleden en ik vind het mooi om te denken dat je ons op deze manier probeert wat minder verdrietig te laten zijn. Het was ook al zo mooi zonnnig toen de groep naar Oostenrijk was om jou te herdenken. 

 In mijn herinnering was jij ook altijd het zonnetje, altijd goedlachs en vrolijk. Jouw hahaaaa klinkt nog na in mijn herinnering. Gisteren was ik al in gedachten met vandaag bezig en vanochtend stond ik al voor 9 uur bij het Esserveld om aan je te denken, het ziet er prachtig uit met het zonnetje en de herfstkleuren die nog net zichtbaar zijn. Dat is fijn voor de mensen die vast en zeker vandaag jou daar komen herdenken. Wat zijn die 10 jaar ook voorbij gevlogen. Morgen is het 10 jaar geleden dat ik mijn vriendin- nu vrouw- ophaalde van Schiphol na een vakantie in Vietnam. Inmiddels zijn we een gezin met 2 prachgige kinderen. Ik probeer zo goed mogelijk in het hier en nu te leven en jouw zonnetje is een mooie inspiratie. Ik hoop dat iedereen die jou lief heeft hier vandaag door gesterkt wordt en dat we zo intens verbonden zijn met jouw vrolijkheid. Ik mis je. 

 millhill

Geen opmerkingen:

Een reactie posten