donderdag 29 december 2011

Bergen. Ik houd van de bergen.

Caroline volgde creatieve therapie bij het Behouden Huys. Tijdens deze therapie schilderde ze ook. Ze wilde dat HJ en F een schilderij zou krijgen van haar. Dit is bijzonder want ze vond dat de werken die ze maakte in principe niet aan de muur horen omdat ze niet gemaakt zijn om mooi te zijn. Toch zijn er een aantal erg mooi geworden.

Ik (JW) heb onderstaande schilderij uitgezocht en in laten lijsten voor HJ en F. Een werk van Caroline als teken van vriendschap. Achterop het schilderij had ze geschreven:

De bergen.
Ik houd van de bergen

Nu hangt het schilderij op een plek waar ze erg graag was, bij mensen van wie ze hield. In de bergen.

3 opmerkingen:

 1. Niet gemaakt om mooi te zijn. Wel gemaakt om je gevoelens in kwijt te kunnen. Ik vind het een prachtig schilderij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi. En ook mooi dat jullie deze site als herinneringssite gemaakt hebben, ik had vandaag op laatste dag van 2011 behoefte om even aan jullie terug te denken. Dan is het mooi om te zien dat Karin nog steeds aanwezig is op allerlei manieren.
  Wat een jaar was dit voor jullie allemaal, en hoe trots kun jij op jezelf en jullie vrienden zijn dat het gegaan is zoals het gegaan is. Ik wens jullie allen een mooi 2012.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Smashing. Full of life - beauty, passion, fury - and a clear vision. There is what she loves, and then the forest for the trees. Perhaps I read too much into it...

  Thank you for posting this. It is so special. And you have a big heart to share her talent with the world.

  BeantwoordenVerwijderen