dinsdag 11 september 2012

Haute Cime

Volgende week is het zover. Ik heb samen met HJ het plan gevat om wederom de Haute Cime te beklimmen. Net zoals we gedaan hebben met Caroline op 19 september 2009. Ongeveer een jaar nadat ze de diagnose longkanker kreeg.

De toch was bijzonder. Hij was bijzonder omdat Caroline er veel zelfvertrouwen door kreeg, vertrouwen in haar lichaam. De tocht was bijzonder omdat Caroline het volgehouden heeft zelfs met alle problemen van de bijwerkingen van Tarceva. Hij was bijzonder omdat de tocht voor Caroline een ijkpunt was waar ze nog vaak gedacht heeft "Dat heb ik mooi nog gedaan". De tocht was bijzonder omdat Dents du Midi het hoogste massief is bij het ski gebied Port du Soleil, waar ze zo lekker geskied heeft. De tocht was ook bijzonder, omdat hij prachtig is om te lopen, helemaal met onze super vrienden HJ en F.

Klik hier voor haar blog erover.

Zoals gezegd, het is de bedoeling dat HJ en ik hem opnieuw lopen. Als herinnering aan Caroline. Als we op de top zijn proberen we een mooi beschut plekje te vinden waar we een RVS plaatje met Caroline haar naam op de berg kunnen bevestigen. Ik weet niet of het allemaal lukt, maar een idee is het om het plaatje richting Port du Soleil te bevestigen. Als we dan rond oud en nieuw weer gaan skieen in Port du Soleil kunnen we het bordje zien als we hele goede ogen hadden gehad.

Ik zal wel updates geven op dit blog volgende week.

Hieronder alvast een foto van het plaatje, met folie nog. Daaronder het filmpje van de tocht van Caroline in 2009.2 opmerkingen:

 1. Wishing you good weather and a terrific hike. It's a fine tribute to a very special memory of an exceptional woman. May the plate sparkle brightly from on high. What great love, JW.

  Good luck and have a great time!

  Jazz

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo JW,

  geniet ervan, en geef het gedenkplaatje van Caroline een mooi plaatsje daarboven.

  Ik wens je een goede tocht.

  groet van een anonieme meelezer

  BeantwoordenVerwijderen