woensdag 26 juni 2013

We denken aan je Caroline

Om de geboortedag van Caroline te vieren kwamen vrienden en familie vandaag bij elkaar in het huis van JW. Een geweldige Italiaanse maaltijd met heerlijke salade stonden klaar om na een redelijk normale werkdag de magen te vullen. 

Het weerzien was fijn, goed, vrolijk, iedereen leeft... leeft door. En we denken allemaal op onze eigen manier aan Caroline, hoe ze was, hoe ze deed en hoe het had kunnen zijn als...
Iedereen verwerkt het verlies van haar op zijn of haar eigen manier. Maar iedereen vond haar geweldig. En bijzonder en speciaal. 

Het was super om met elkaar te zijn en de geboortedag te vieren. Zo was ze toch een beetje extra bij ons. Ik hoor haar in gedachten schateren van het lachen om de grappen die we maken over gevouwen aluminium bakjes en over sterke verhalen van vroeger. Iedereen heeft iets van haar bij zich. In het hart, in het hoofd, als een traan in een oog maar ze was bij ons.

Wat was het fijn om te herdenken, dank JW voor dit initiatief! En heel veel sterkte met doorgaan, hoe verschrikkelijk moeilijk dat soms ook moet zijn. Ik weet zeker dat iedereen die er vanavond was er voor je is als je daar behoefte aan hebt. Ook dat was fijn om te zien.

We denken aan je Caroline,

A

Geen opmerkingen:

Een reactie posten