dinsdag 26 juni 2018

Karin 25-06-2018


Lieve Karin,

Maandag 25 juni 2018: de dag dat je 39 jaar zou zijn geworden.
Aan het eind van de dag gaan we samen naar Groningen, om samen met Janwillem naar het Esserveld te kunnen. Fijn dat Jan en Geesje er ook zijn. Maar eerst gaan we kadootjes uitpakken voor Roos, het zusje van Nore, dat in februari geboren is.
Ja, inmiddels twee dochters voor Janwillem en Anje en bijzonder om dat op deze manier met elkaar te kunnen delen. Na ons bezoek aan het Esserveld , lopen we samen terug naar de Goeman Borgesiuslaan en gaan we daar samen eten.

Karin, de wereld draait door en dat moet ook, hoe moeilijk en oneerlijk dat zonder jou af en toe ook is. Maar twee keer per jaar sluiten we ons af voor die grote wereld en willen dichter bij jou zijn dan op de normale dagen van het jaar. En op die normale dagen van het jaar gaat het best goed met ons hoor. Je hoeft niet bang te zijn dat we in een hoekje zijn gaan zitten. Daar was je bang voor, maar is echt niet gebeurd. Zelf doe ik als vrijwilliger weer vrij veel voor de jeugdopleiding van FC Emmen. En daarbij is het een toetje dat Pepijn in mag stromen bij de JO10 van FC Emmen! Anne-Sophie beleeft heel veel plezier bij E & O, de club waar jij ook een tijdje handbalde.
Anne-Sophie en Pepijn zijn er niet bij deze keer, omdat ze beide een heel druk weekend achter de rug hadden met handbal (kamp) en voetbal (toernooi). Ze zijn inmiddels 10 en 8 jaar en het gaat goed met ze en we genieten echt van ze en we hebben het samen ook regelmatig over jou. Niet op een geforceerde manier, maar in ons doen en laten van alledag laten we aan hun merken dat jij er gewoon helemaal bij blijft horen!
En dat zullen we blijven doen!

Liefs pap en mam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten